Wat is een Podcast

Een podcast is een opgenomen "radio programma" van ongeveer een half uur, zonder muziek. Er is alleen muziek te horen als programma opening of aankondiging van een advertentie. Het is dus geen live radio uitzending, maar is te beluisteren op een website (b.v.  www.deFlakkeePodcast.nl) of muziekplatforms als Spotify, Apple en Google podcasts. De term podcast is een samentrekking van iPod en broadcast. 

 

Wat is de FlakkeePodcast?

De FlakkeePodcast is de overkoepelende naam waar al onze specifieke podcasts vallen zoals, onze eerste podcast productie, de BuurtPodcast. In alle gevallen gaan de Podcasts over ons eiland Goeree Overflakkee. 

 

Waar kan ik de FlakkeePodCast beluisteren?

De FlakkeePodcast is te beluisteren via www.deflakkeepodcast.nl of via Spotify, apple en google podcasts.

 

Wat heb ik aan een Podcast als ondernemer?

Zoals Cherron van Cherity re-use ons vertelde;

"het voordeel van een podcast is dat je je verhaal op je gemak kan vertellen zodat je alles goed kan uitleggen!" Dankbaar voor deze uitnodiging!

En dat is ook zo! In de FlakkeePodcast krijgt u minimaal een half uur om, zonder afleiding, uw verhaal te kunnen doen over uw product of dienst. Een hele waardevolle aanvulling op, bijvoorbeeld, uw social media communicatie. De Podcast die u door ons laat maken is in te zetten op uw eigen website , social media en reguliere media zoals radio.